Voorwaarden

Nicole2B
Nicole Buurman
Scheidiuslaan 30
6816NV Arnhem
KVK nr 51689618
BTW nr NL001194544B75

Voorwaarden:

1. Toepasselijkheid
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot koop en levering van producten via de webshop. Nicole2B behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.Informatie, afbeeldingen, mededelingen etc. met betrekking tot de producten worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven. Kleuren kunnen iets afwijken, elk beeldscherm geeft de kleuren anders weer. Ondanks alle mogelijke aandacht die aan deze website is besteed, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor foutieve of ontbrekende informatie.

2. Prijzen
Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en inclusief verzendkosten.

3. Betaling
Nicole2B werkt bij voorkeur met iDEAL. Een makkelijk en veilig betaalsysteem waarmee je direct toegang hebt tot je bankgegevens op internet.Betaling met Paypal behoort ook tot de mogelijkheden.Verder kun je ook bij het afrekenen aangeven met „direkte order” te betalen. Je ontvangt dan een e-mail met daarin de betaalgegevens. Zodra de betaling binnen is, gaat de zending op de post. Is het bedrag na 5 werkdagen nog niet betaald dan vervalt de bestelling.

4. Levering en verzenden
De bestelde producten worden zo spoedig mogelijk verzonden na ontvangst van je betaling. Levering geschiedt op risico van de koper, via TNT post. Hoewel wij streven naar een ruime voorraad kan het voorkomen dat een bepaald artikel of kleur tijdelijk niet voorradig is. In dat geval zullen wij je hierover zo spoedig mogelijk informeren.
Bij bestellingen boven de eur 15 worden de sieraden geleverd in een stijlvolle duurzame cadeau verpakking.

5. Ruilen en klachten
Mocht u niet tevreden zijn over een artikel, dan kunt u het artikel binnen 14 dagen retour sturen. Sale items zijn hierbij uitgezonderd, zij kunnen niet geretourneerd worden. U kunt het artikel ruilen, of terugsturen. Nicole2B stort het aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten) terug. Retourzendingen dienen vooraf aangekondigd te worden en in nieuw-staat en goed verpakt te worden verstuurd. Verzending is voor rekening en risico van de koper. Pas na correcte ontvangst van het artikel verstuurt Nicole2B het nieuw gekozen artikel of stort Nicole2B het geld terug. Afhankelijk van het bedrag van het nieuw gekozen artikel ontvangt u opnieuw eerst een factuur voor de extra verzendkosten.

6. Garantie
U heeft één maand garantie op het sieraad. Mocht het onverhoopt toch kapot gaan, maken wij dat in deze maand kosteloos. Na deze maand vragen wij hier een kleine vergoeding voor.

7. Privacy
Klantgegevens worden slechts gebruikt voor het uitvoeren en afhandelen van de bestellingen en om je te informeren over productnieuws als je aangegeven hebt dat te willen ontvangen.Met gegevens van klanten wordt zorgvuldig omgegaan en ze worden niet aan derden verstrekt.